Close

RIFA SOLIDÀRIA

El 15 d’octubre és el nostre aniversari i complim, ni més ni menys, que 8 anys.

 

2.922 dies plens d’una tasca social imprescindible amb l’objectiu d’assolir la plena inclusió de les persones amb disCapacitat a la societat.

 

La nostra tasca no ha sigut una labor fàcil, però fa 8 anys, quan vam començar, ningú ens va dir que ho seria. Això sí, volem continuar amb aquesta àrdua tasca!

 

És per això que posem en marxa una rifa solidària i així, poder captar fons per continuar fent costat, durant molts anys més, a les persones de la nostra comunitat.

Però, perquè la festa sigui rodona, us volem convidar a ella i no hem trobat una millor manera de fer-lo que amb la de sortejar un regal de categoria, una nit de somni per a dues persones en un hotel excepcional: Lo Hotel del Poblet (aquest té un valor econòmic de 110 € aproximadament).

 

Esperem celebrar molts d’anys més amb totes vosaltres!

COM POTS PARTICIPAR?

Adquirint les butlletes de 3 € (de donatiu), amb les quals és realitzarà el sorteig. Us deixem un exemple d’aquesta butlleta:

Aquestes consten de tres parts, la petita és el comprovant que es queda l’entitat i les altres dues (de les mateixes dimensions), una és per la persona que participa i l’altre es diposita a l’urna que contindrà totes les butlletes que participen en la rifa.

 

Aquestes es poden adquirir:

 

· A l’esdeveniment “VERMUT Literari Amb BARRET“:

 

– El diumenge 18 de setembre, de les 10 a les 14 h, al parc de jocs del carrer de Sant Rafel, al Barri del Xicago de la Ràpita. On participem com a entitat i aprofitarem l’ocasió que ens ha brindat el Col·lectiu Cansomiatruites per fer el tret de sortida de la rifa.

vermut-literari-amb-barret-web

· Al Mercat Setmanal dels Dissabtes (mercadillo), de 10 a 13 h, els dies:

– 24 de setembre de 2022.
– 1 d’octubre de 2022.

· A Orígens, a la “Taverna de Maria del Coixo“, de 12 a 14 h, els dies:

– 8 i 9 d’octubre de 2022.

rifa-lo-hotel-del-poblet (2)

· A la Casa del Mar (seu de l’entitat), de 16 a 19 h, els dimecres:

– 21 de setembre de 2022.
– 28 de setembre de 2022.
– 5 d’octubre de 2022.

– 12 d’octubre de 2022.

Si t’és impossible adquirir la teva participació físicament en algunes de les opcions de dalt, hem obert la possibilitat de poder fer-lo a través de bizum:

Al número de mòbil: 615 304 682.

Al concepte has de posar: Rifa Solidària de l’ALLA.

Nosaltres custodiarem la teva butlleta, fins que tinguis l’oportunitat de passar a recollir-la.

 

L’important és que totes les persones tingueu l’ocasió de sumar-s’hi a la festa d’aniversari!

SORTEIG

Aquest és realitzarà a la Casa del Mar (seu de l’entitat), el dimecres 19 d’octubre (coincidint amb el dimecres més proper al 15 d’octubre), a les 18 h.

 

El resultat d’aquest es publicarà a les nostres xarxes socials:

El premi es pot passar a recollir per la seu social de l’ALLA, els dimecres, en l’horari entre les 16 i les 19 h.

 

NOTA IMPORTANT: Si la persona agraciada amb la butlleta escollida no es presenta a recollir el premi en el terme de trenta dies des del dia del sorteig, aquesta caducarà i el dia 23 de novembre d’enguany, es tornarà a realitzar un nou sorteig sense la participació d’aquesta butlleta.

Gràcies per la vostra col·laboració!